login

Vergoedingennieuws

Wilt u docenten kennis laten maken met de praktijk op de werkvloer?

Het is belangrijk dat docenten uit het beroepsonderwijs goed op de hoogte zijn van de vaktechnische ontwikkelingen in de sector. Zo kunnen zij deze kennis verwerken in het onderwijsaanbod voor de leerlingen en zult u de vraagstukken die binnen uw bedrijf spelen herkennen in het onderwijsprogramma. Als bedrijf kunt u invloed uitoefenen op dit proces. Dit kan door stageplaatsen aan te bieden voor docenten uit het beroepsonderwijs.

Lees meer...

NIEUW AANBOD A+O 2017-2018

Robot logos aanbod AO

 

Bij A+O aangesloten bedrijven ontvangen binnenkort een map met daarin het product- en vergoedingenaanbod 2017-2018.

Lees meer...

A+O biedt vergoeding voor modulair beroepsonderwijs op hbo-niveau

Om het studeren in deeltijd-hbo voor zittende werknemers aan te moedigen, geeft de overheid sinds 1 januari van dit jaar hogescholen de mogelijkheid om modulair onderwijs voor werkenden aan te bieden. Zowel de overheid als A+O stellen een financiële tegemoetkoming van ieder
€ 1.250,- beschikbaar. Willie Berentsen, adviseur Arbeidsmarkt en Onderwijs bij de FME: “Omdat het werk verandert en de arbeidsmarkt verandert, is er de noodzaak om leren in deeltijd op hbo-niveau op deze manier te stimuleren.”

Lees meer...

Website Vergoedingenmetalektro.nl vernieuwd: “Veel lucratieve subsidiemogelijkheden voor A+O-bedrijven”

Sinds kort is de website Vergoedingenmetalektro.nl geheel vernieuwd. Het subsidieaanbod –specifiek gericht op het terrein van arbeidsmarkt en de ontwikkeling van medewerkers – is niet alleen op een meer overzichtelijkere wijze gerangschikt, ook biedt de website een handige filter. Dat maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk een specifieke vergoeding te vinden die aansluit op uw vraag of activiteit. Adviseur Annouk van Es: “Er is veel zogenaamd ‘laaghangend fruit’ beschikbaar: eenvoudig aan te vragen vergoedingen of subsidies, waar u als A+O-bedrijf flink uw voordeel mee kunt doen. Ik zou zeggen: laat dat niet liggen!”

Lees meer...


Deze website maakt gebruik van cookies. Door op onze website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies.