login

Docentstages

Looptijd : 1 juni 2017 t/m 31 december 2019 *

Het is belangrijk dat docenten uit het beroepsonderwijs goed op de hoogte zijn van de vaktechnische ontwikkelingen in de sector. Alleen zo kunnen zij deze kennis verwerken in het onderwijsaanbod voor uw leerlingen en zult u de vraagstukken die binnen uw bedrijf spelen herkennen in het onderwijsprogramma.

 

 

 

 

Als bedrijf kunt u invloed uitoefenen op dit proces. Dit kan door stageplaatsen aan te bieden voor docenten uit het beroepsonderwijs.

Aanbod A+O

A+O ondersteunt dit door het beschikbaar stellen van een vergoeding voor bedrijven die een stageplaats aanbieden van minimaal 3 dagen en maximaal 10 dagen. Dit kan een oriënterende stage zijn (welke technologische ontwikkelingen zie ik als docent bij bedrijven) als een verdiepende stage: hoe vertaal ik deze ontwikkelingen naar het opleidingsprogramma?

Hoogte vergoeding 

De vergoeding bedraagt tussen de € 450,- tot € 1.500,- per stageplaats.

Waarom meedoen?

• U wilt dat kennis en vaardigheden van leerlingen uit het beroepsonderwijs goed aansluiten bij de praktijk.
• U wilt docenten van het beroepsonderwijs graag de vaktechnische ontwikkelingen binnen uw bedrijf laten zien en ervaren.
• U gelooft dat een goede samenwerking tussen het beroepsonderwijs en het werkveld van groot belang is voor het aanleveren van goed 
  opgeleide nieuwe werknemers op de technische arbeidsmarkt.
• U krijgt via de docenten een inkijkje in hoe leerlingen worden opgeleid. U kunt aangeven welke aspecten u bij het opleiden van leerlingen belangrijk vindt.

Vragen?    

Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met de afdeling Vergoedingen 088-60 50 960 of per mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook uw regiomanager benaderen.

Aanvragen en declareren    

Klik hier voor het aanvraagformulier.

Klik hier voor het declaratieformulier.

Download

Regeling Docentstages

(*): Zodra het budget is uitgeput wordt de aanvraagmogelijkheid voor deze regeling gesloten.

 

 

 


Deze website maakt gebruik van cookies. Door op onze website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies.