login

‘De mensen blijven ons grootste goed’

Van de Benelux tot Kazachstan en van Mini Cooper tot Hilton. VDH Products levert een ruim assortiment producten aan ruim 60 landen over de hele wereld.  Het bedrijf ontwikkelt en produceert al meer dan 35 jaar mechanische en elektronische instrumenten voor het meten van temperatuur, druk en relatieve luchtvochtigheid. De nieuwste technologische ontwikkelingen voeren daarbij de boventoon. Ook op de werkvloer wordt veel geïnvesteerd in techniek. “Toch blijven de mensen ons grootste goed”, zeggen Paulus Flokstra, Head Business Unit Production, en José Marinus, Management Assistent en verantwoordelijk voor hr binnen VDH Products.

Lees meer...

‘Hr is al in een vroeg stadium bij ontwikkelingen in de organisatie betrokken’

 

Van oudsher is Neopost Technologies een machinebouwer. Welk type machine? Dat varieert door de jaren heen. Van machines voor de landbouwindustrie in 1924 tot toonaangevende enveloppenvulmachines nu. En sinds enkele jaren ook de CVP-500, die automatisch goederen op maat kan inpakken. Vernieuwing is er aan de orde van de dag. Moderne tools zijn daarbij essentieel. En hr is vanaf het begin bij de ontwikkelingen betrokken om het bedrijf en de medewerkers te ondersteunen.

Lees meer...

“Door te innoveren word je vanzelf ook een interessante werkgever.”

De Kaak Groep, producent van industriële bakkerijmachines, investeert doelbewust in de nieuwste technologieën. Want dat is volgens het bedrijf de enige manier om te overleven. Maar wat is de consequentie daarvan voor de medewerkers?

Lees meer...


Deze website maakt gebruik van cookies. Door op onze website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies.