login

Grenzeloos ontwikkelen

Opleiden op elk gewenst moment en plaatsonafhankelijk? Kennis borgen en online toegankelijk maken voor uw medewerkers? Leren op een speelse en laagdrempelige manier en in je eigen tempo? Het kan allemaal met behulp van het online platform Grenzeloos Ontwikkelen. Dit platform is kosteloos beschikbaar voor bij A+O aangesloten metalektrobedrijven!

Lees meer...

Oud=Out?

Het aantal werknemers boven de vijfenveertig neemt fors toe. Het is van (economisch) belang deze groep zo optimaal en zo lang mogelijk inzetbaar te houden. Leren en ontwikkelen speelt hierin een grote rol. De Universiteit van Maastricht onderzoekt daarom wat de meest effectieve leer- en ontwikkelmethoden zijn voor deze groep. A+O ondersteunt dit initiatief.

Doelstelling en doelgroep

Het doel van het project is het (her)ontwikkelen van leer- en ontwikkelpraktijken, die leiden tot een grotere inzetbaarheid van de oudere werknemer. Oftewel, zorgen dat organisaties beschikken over werknemers met up-to-date kennis, die flexibel zijn en weten te anticiperen op veranderende omstandigheden.

Lees meer...


Deze website maakt gebruik van cookies. Door op onze website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies.