login

Pagina 1 van 4

Veel interesse voor training Futureproof leiderschap

Sinds begin dit jaar organiseert A+O in samenwerking met Schouten & Nelissen in de verschillende regio’s de training ‘Futureproof leiderschap’. In deze training krijgen leidinggevenden handvatten om continue ontwikkeling en verandering binnen hun organisatie handen en voeten te geven. Erwin Ansems van A+O-bedrijf Gamko is erg enthousiast.” Hier kan ik voorlopig weer op teren, deze training is echt een aanrader.”

Lees meer...

“Maak tijd en ruimte voor opleiden en ontwikkelen”

A+O-bedrijf Bosch Transmission Technology heeft het opleiden en ontwikkelen van eigen personeel hoog in het vaandel staan om zo klaar te zijn voor de toekomst. Daarbij gaat het niet alleen om het opleiden van werknemers die nieuw instromen, maar ook om het behoud van goed en gekwalificeerd personeel. “De ondersteuning van A+O maakt de drempel een stuk lager.”

Lees meer...

Zijinstromers snel op niveau dankzij oZone

Iedereen leert in zijn of haar eigen tempo en op elk gewenst moment, bijvoorbeeld als een machine wegens onderhoud even niet beschikbaar is. Dat is voor WILA hét grote voordeel van e-learningplatform oZone. Opleidingscoördinator Antoine Bolder: “Omdat het platform bovendien al veel standaardcontent over metaal bevat, konden we er meteen mee aan de slag.”

Lees meer...

"Flinke efficiencywinst dankzij vergoeding A+O"

A+O wil medewerkers die zich bezig houden met opleiden van collega's binnen het bedrijf de mogelijkheid bieden zich hierin verder te ontwikkelen door het volgen van een gerichte training of opleiding. Dat kan via de regeling 'Ontwikkelen praktijkopleider', die tot eind volgend jaar beschikbaar is. De M&G Group zette de regeling in om twintig medewerkers bekend te maken met taakinstructies volgens de TWI-methodiek. De uitkomst van deze methodiek: het inleren gaat 70% sneller.

Lees meer...

‘Met zo’n leiderschapstraining halen we een hoger snap-niveau naar binnen’

TN Netherlands B.V. is producent van hoogwaardige metaal componenten. Een innovatief bedrijf. Dan wil je ook sociaal innovatief zijn. Dat vraagt een andere manier van leiding geven, waarbij je je ook bewust bent van je leiderschapsstijl. Daarom heeft het bedrijf een beroep gedaan op de A+O regeling ‘Trainingen persoonlijke vaardigheden’. Medewerkers hebben de trainingen ‘Leidinggeven aan zelfsturing’ en ‘Leiderschaps- en teamontwikkeling’ gedaan, gevolgd door een thematische trainingsdag voor het r&d team en één voor mt-leden’.

Lees meer...

Pagina 1 van 4


Deze website maakt gebruik van cookies. Door op onze website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies.