login

Ontwikkelen praktijkopleider/begeleider per 01-01-2019

Looptijd : 1 januari 2019 t/m 31 december 2019 *

Het inzetten van medewerkers als praktijkopleider kan van grote toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijf. Immers, door nieuwe en bestaande medewerkers kennis bij te brengen die direct toepasbaar is binnen uw bedrijf, creëert u meer betrokkenheid en beter opgeleide- en inzetbare medewerkers. De praktijkopleider draagt zo bij aan duurzame inzetbaarheid van alle medewerkers!

 

 

 

Aanbod A+O

A+O wil medewerkers die zich bezig houden met het begeleiden en opleiden van collega’s binnen het bedrijf de mogelijkheid bieden zich hierin verder te ontwikkelen door het volgen van een gerichte training of opleiding.

Hoogte vergoeding 

De vergoeding bedraagt per medewerker maximaal € 1.500,- per kalenderjaar voor de externe kosten voor een praktijkopleiderstraining. U kiest zelf een uitvoerder.

Waarom meedoen?

U bent praktijkopleider/-begeleider en u wilt uw (didactische) vaardigheden verder ontwikkelen.

Vragen?    

Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met de afdeling Vergoedingen via telefoonnummer 088 - 60 50 960 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook uw regiomanager benaderen.

Aanvragen en declareren    

Klik hier voor het aanmeldformulier.

Download

Regeling Ontwikkelen praktijkopleider

 

(*): Zodra het budget is uitgeput wordt de aanvraagmogelijkheid voor deze regeling gesloten.


Deze website maakt gebruik van cookies. Door op onze website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies.