login

Trainingen persoonlijke vaardigheden per 01-01-2019

Looptijd : 1 januari 2019 t/m 31 december 2019 *

Medewerkers zijn duurzamer inzetbaar als zij naast vaktechnische kennis ook beschikken over de juiste persoonlijke vaardigheden. Hierdoor blijven zij aantrekkelijk voor uw bedrijf en zijn ze beter voorbereid op de arbeidsmarkt van de toekomst.

 

 

 

 

Aanbod A+O

A+O stelt een vergoeding beschikbaar voor bedrijven die hun medewerkers de mogelijkheid bieden een persoonlijke vaardigheidstraining te volgen. Het gaat hierbij om trainingen zoals bijvoorbeeld communicatie, samenwerken, leren plannen en organiseren, omgaan met stress etc.

Hoogte vergoeding 

De vergoeding bedraagt 90% van de externe kosten voor een  training persoonlijke competenties en vaardigheden tot een maximum van € 540,- per aanvraag. U kunt per medewerker maximaal 2 trainingen aanvragen per kalenderjaar. U kiest zelf een trainingsbureau.

Waarom meedoen?

Succes in carrières komt grotendeels door persoonlijke competenties en vaardigheden. Als uw medewerkers daarover beschikken, kunnen zij beter reageren op de groeiende en aan verandering onderhevige vragen uit de markt. En daarmee wint uw bedrijf aan concurrentiekracht.

 

Poster Hayco   

Vragen?    

Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met de afdeling vergoedingen 088-60 50 960 of per mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook uw regiomanager benaderen.

Aanvragen    

Klik hier voor het aanvraagformulier.

Download

Regeling Trainingen persoonlijke vaardigheden

 

(*): Zodra het budget is uitgeput wordt de aanvraagmogelijkheid voor deze regeling gesloten.


Deze website maakt gebruik van cookies. Door op onze website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies.