login

Training functionerings- en beoordelingsgesprekken

Looptijd : 1 maart 2017 t/m 31 december 2019 *

Wilt u een training volgen gericht op functionerings- en beoordelingsgesprekken? U kunt daarvoor een vergoeding aanvragen bij A+O. Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om zowel medewerkers als leidinggevenden te trainen in het voeren van deze ontwikkelgesprekken.

 

 

 

 

Met deze vergoeding kunnen leidinggevenden ondersteund worden bij het kwalitatief inzetten van de gesprekscyclus en kan bij medewerkers bewustwording gecreëerd worden over hun eigen loopbaanontwikkeling. Beiden kunnen zo begeleid worden bij de stappen die zij hierin kunnen zetten.

Hoogte vergoeding 

De vergoeding bedraagt 90% van de opleidingskosten tot een maximum van € 900,- per aanvraag. U kiest zelf een uitvoerder.

Waarom meedoen?

Een goede en constructieve dialoog tussen leidinggevenden en medewerkers in ontwikkelgesprekken kan een uitdaging zijn. Is er voldoende veiligheid om met elkaar in gesprek te gaan? Is er sprake van coachend leiderschap om het gesprek op gang te brengen? Hebben zowel leidinggevenden als medewerkers de tools om het gesprek aan te gaan?

Vragen?    

Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met de afdeling vergoedingen 088-60 50 960 of per mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook uw regiomanager benaderen.

Aanvragen    

Klik hier voor het aanvraagformulier.

Download

Regeling Training functionerings- en beoordelingsgesprekken

 

(*): Zodra het budget is uitgeput wordt de aanvraagmogelijkheid voor deze regeling gesloten. 


Deze website maakt gebruik van cookies. Door op onze website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies.