login

Ontwikkelen hr-professional

Looptijd : 1 maart 2017 t/m 31 december 2019 *

Als hr-professional staat u voor complexe vraagstukken om trends en ontwikkelingen op het gebied van vergrijzing, ontgroening, automatisering en robotisering het hoofd te bieden. Bent u in staat om deze trends te vertalen naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Wat betekenen deze trends bijvoorbeeld voor het aantrekken en behouden van talentvolle medewerkers? Welke competenties heeft uw organisatie nodig voor nu en in de (nabije) toekomst? En hoe kunnen kwaliteiten van medewerkers optimaal worden benut en ontwikkeld?

 

 

Dit zijn enkele vragen waar u als hr-verantwoordelijke ongetwijfeld mee te maken heeft of krijgt. Omgaan met deze vraagstukken vraagt om een heldere positie van hr. Is het u gelukt om hr goed op de kaart te zetten binnen uw organisatie?

Aanbod A+O

A+O wil hr-professionals de mogelijkheid geven zich verder te ontwikkelen binnen de vraagstukken die binnen het hr-vakgebied vandaag de dag actueel zijn en stelt hiervoor een vergoeding beschikbaar.

Hoogte vergoeding 

De vergoeding bedraagt 90% van de kosten voor deelname aan externe activiteiten zoals coaching, een leergang, training, seminar, cursus of advies tot een maximum van € 4.500, - per hr-professional per kalenderjaar. U kiest zelf een uitvoerder.

Waarom meedoen?

U bent hr-professional en u wilt zichzelf ontwikkelen binnen de vraagstukken waar u vandaag de dag voor staat.

Vragen?    

Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met de afdeling vergoedingen 088-60 50 960 of per mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook uw regiomanager benaderen.

Aanvragen    

Klik hier voor het aanvraagformulier.

Download

Regeling Ontwikkelen hr-professional

 

(*): Zodra het budget is uitgeput wordt de aanvraagmogelijkheid voor deze regeling gesloten.


Deze website maakt gebruik van cookies. Door op onze website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies.