login

Divers Nieuws

Pagina 1 van 7

Maart 2018

Met onder andere: Laat de robots maar komen,Gebrek personeel in zorg en techniek stuwt salarissen omhoog , Ambachtsacademie voor werkloze 50-plussers

 

Lees meer...

Nieuwe A+O-ambassadeur: Marcel van der Harst

Sinds kort heeft A+O er een nieuwe ambassadeur bij in de regio West-Nederland: Marcel van der Harst van Dräger Nederland. “Ik werk graag samen met mensen die bevlogen en gedreven in hun werk zijn. En dat zie ik terug bij A+O”, vertelt Van der Harst enthousiast. “Vandaar dat ik me als ambassadeur ga inzetten om niet alleen te halen maar ook te brengen.”

 

Lees meer...

Januari 2018

Met onder andere: Werkgevers besteden circa 1.000 euro per werknemer aan opleiding, Solliciteren via smartphone is de belangrijkste recruitmenttrend voor 2018, Groei industrie zet in 2018 gewoon door

 

Lees meer...

December 2017

Met onder andere: Werknemers investeren zélf in ontwikkeling van digitale vaardigheden, Ze vinden hier werk of liefde: buitenlandse studenten blijven vaker plakken in Nederland en Aan technisch gediplomeerden wordt van veel kanten getrokken.

Lees meer...

Augustus 2017

Met onder andere: vraag naar vakdocenten neemt toe, winnaars TechniekTrofee 2017 bekend, ruim 9.000 mbo-vacatures in metaal en metalektro én technische sector wil meepraten over nieuw curriculum onderwijs.

Lees meer...

Pagina 1 van 7


Deze website maakt gebruik van cookies. Door op onze website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies.