login

Workshop HR Metrics en HR Analytics

Deventer

24-05-2018

 

Workshop HR Metrics en HR Analytics

Locatie: Bosch Thermotechniek, Zweedsestraat 1, 7418 BG Deventer

Datum: donderdag 24 mei

Tijdstip: 15.00 – 18.30 uur

Aanmelden: stuur een mail met uw naam en contactgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld dan s.v.p. ook naam en datum workshop.

 

Inhoud workshop

Meten is weten, gissen is missen en gokken is dokken. Dat geldt ook voor goed hr-beleid.

Doelstelling van deze workshop is om handvatten aan te reiken waardoor hr-verantwoordelijken, lijnmanagers en financieel verantwoordelijken zich realiseren dat data een steeds belangrijker rol vervullen bij de uitvoering van een professioneel hr-beleid. De workshop biedt praktische informatie en reikt instrumenten aan die bedrijven concreet helpen om een eerste stap te zetten op dit thema. De workshop is kosteloos voor bij A+O aangesloten bedrijven.

In de workshop komen zowel metrics (lees: ken- en stuurgetallen) als analytics (lees: inschattingen voor de toekomst) aan de orde.

Aansluitend op de workshop worden door A+O Metalektro ook individuele adviesgesprekken aangeboden om de opvolging en verdere verduurzaming gestalte te geven. Deze adviesgesprekken (op locatie) duren 2 uur. Tijdens dit gesprek kan specifieker worden ingegaan op de vragen en leerwensen van het betreffende bedrijf.

Docent/begeleider 

De workshop en het individuele adviesgesprek worden uitgevoerd door dr. Gerard Evers. Gerard is van huis uit econometrist, heeft ruim 30 jaar gewerkt op universiteiten (o.a. hoogleraar Human Capital Valuation) en werkt de laatste jaren als zelfstandig adviseur en onderzoeker op vraagstukken als strategische personeelsplanning, hr-analytics, performance management, beloning en duurzame inzetbaarheid. Soms sectoraal, soms in company. Tevens is hij gastdocent op Nyenrode, de Academie voor Management Groningen en kerndocent bij de Business School Nederland. Hij verzorgt daarnaast velerlei masterclasses en trainingen.

Vragen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met A+O-projectleider Marloes Jonkman via telefoonnummer 06 - 23 78 04 19 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook uw regiomanager Rob Nijhof benaderen via telefoonnummer 06-83 79 01 65 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.