login

Hou het jong op de werkvloer met Radio TechKnow

Wat wil de jeugd van tegenwoordig? Wat zoeken jongeren in een baan en wat verwachten zij van een werkgever? Hoe speel je in op de wensen van jonge technici en hoe houd je ze vast? Vragen die veel bedrijven stellen in de zoektocht naar jong technisch talent. TechniekTalent.nu biedt de helpende hand met Radio TechKnow: podcasts over vijf actuele en relevante thema's.

In de podcasts – te beluisteren op www.radiotechknow.nu – vertellen jongeren zelf wat ze verwachten van een werkgever. Jongerenexperts geven tips & tricks over hoe een bedrijf inspeelt op de wensen en behoeften van jonge medewerkers. En technische bedrijven vertellen over hun succesvolle aanpak van werving en begeleiding van jongeren. Radio TechKnow biedt praktische informatie over hoe een bedrijf een onweerstaanbare werkgever wordt voor jonge technici.

Smartphoneverslaving

Wat is de beste plek om jongeren te werven? En wat vertel je dan over je bedrijf? Hoe denken jongeren van nu eigenlijk over werk en over werken in de techniek? Hoe haal je het beste in je jonge medewerker naar boven? Wat kunnen jongeren van ouderen leren? En andersom? Hoe ga je om met de smartphoneverslaving van jonge medewerkers? Op deze vragen geeft Radio TechKnow antwoord.

Poster met tips & tricks

Naast de podcasts verschijnt er een unieke Radio TechKnow-poster, boordevol tips & tricks. Bedoeld voor iedereen die binnen het bedrijf te maken heeft met werving, begeleiding en behoud van jonge technici: werkgevers, HR-medewerkers, communicatieprofessionals, praktijkbegeleiders en leermeesters. Vraag uw gratis exemplaar aan via www.techniektalent.nu/radiotechknow.