login

Pagina 1 van 9

Het familiebedrijf: Verzinkerij Meerveldhoven

“Wij willen er voor elkaar zijn”

Veel metalektrobedrijven zijn echte familiebedrijven, die van generatie op generatie overgaan. Wat maakt deze bedrijven onderscheidend? Kijken zij anders naar de toekomst? En wordt er op een andere manier met werknemers omgegaan? In de nieuwe serie ‘Het familiedrijf’, is het woord aan Roel en Daan Sweegers van Verzinkerij Meerveldhoven.

Lees meer...

Made in Holland: DeJong Hot Water Tanks; een levensbestendig en duurzaam bedrijf!

Nederland telt talloze succesvolle metalektrobedrijven. Bedrijven die als vanzelfsprekend investeren in (sociale) innovatie. Wat is het geheim van deze ondernemingen? Ditmaal in de serie ‘Made in Holland’: DeJong hot water tanks.

Lees meer...

"Geef je medewerkers de aandacht die zij verdienen"

Een jaar geleden besloot de Kooiman Marine Group het hr-beleid te gaan professionaliseren. De vergoedingsmogelijkheden vanuit het ‘Strategisch plan duurzaam ontwikkelen van medewerkers’ van A+O gaven het bedrijf een extra zetje om daadwerkelijk de slag te gaan.

Lees meer...

De stap zetten naar strategische ontwikkeling

A+O-bedrijf ECS Electronics was altijd al met opleiden en ontwikkelen bezig. Maar het bleef vooral een momentopname. Nu wil het bedrijf uit Breda, dat trekhaakbekabeling ontwikkelt en produceert, toe naar strategisch ontwikkelen. Hoe? Met behulp van A+O-aanbod ‘Strategisch plan duurzaam ontwikkelen medewerkers’ en medewerker Stephen van der Laan die zelf het roer omgooide en zich liet omscholen.

Lees meer...

Medewerkers bepalen zelf inhoud vitaaltraject

Om hun monteurs fit en gezond te houden, ging GWOC al in 2015 aan de slag met duurzame inzetbaarheid. Inmiddels staat het GWOC Vitaal-programma stevig op de rit en is de bewustwording over dit thema bij de meer dan 50 medewerkers flink toegenomen. “De gouden tip? Kijk goed naar je doelgroep. Zij bepalen wat je aanbiedt”, vertelt Orianda Dekker, hr-adviseur bij GWOC.

Lees meer...

Pagina 1 van 9


Deze website maakt gebruik van cookies. Door op onze website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies.