login

Pagina 1 van 5

Een leercultuur maakt organisaties 'toekomstproof'

‘Heeft iemand eenmaal positieve ervaringen met leren, dan verhoogt dat de intentie om verder te leren.’

Machines worden binnen bedrijven altijd goed onderhouden. Maar de mens? Ontwikkelen is het onderhoud voor de mens. En dat wordt nog te vaak vergeten, aldus Henriëtte Warrens. “Het resultaat van een investering in opleiden en ontwikkelen is moeilijk te meten”, zegt de hr business partner bij Thomas Regout. “Maar doe je het niet dan gaat dat je zeker geld kosten. Creëer daarom een leercultuur binnen je bedrijf.”

Lees meer...

Workshop 'Bijblijven of afhaken?!'

De organisatie van de toekomst is een lerende organisatie. Maar hoe kweek je een leercultuur? Hoe zorg je ervoor dat medewerkers willen leren in plaats van moeten leren? De A+O-workshop ‘Bijblijven of afhaken?!’, gegeven door Jobtraining en kosteloos voor bij A+O aangesloten bedrijven, geeft antwoord op deze vragen en wordt op diverse plekken in het land gehouden. Donderdag 14 juni was het Noord-Hollandse Wormer aan de beurt.

Lees meer...

Onderzoek van opleidingsfondsen naar werkplekleren

Zes technische opleidingsfondsen zijn gezamenlijk een onderzoek gestart naar het werkplekleren De resultaten worden in juni gepresenteerd. Door razendsnelle technologische ontwikkelingen is het meer dan ooit nodig om kennis van medewerkers up-to-date te houden. “Werkplekleren kan zowel een medewerker als een bedrijf een positieve impuls geven.”

Lees meer...

‘It’s all about Cryogenius’

Ons land telt talloze succesvolle metalektrobedrijven. Bedrijven die continu investeren in (sociale) innovatie, waar met plezier gewerkt wordt en medewerkers trots zijn op hun producten. Wat is hun geheim? Ditmaal in de serie ‘Made in Holland’: Demaco uit Noord-Scharwoude..

Lees meer...

‘Alles wat je investeert, biedt rendement’

Ontwikkeling staat voorop bij Meijer Handling Solutions in het Friese Sint Jacobiparochie. Niet alleen de ontwikkeling van nieuwe, unieke producten maar ook de ontwikkeling van mensen. “Innovatie is de kracht van Meijer altijd al geweest”, vertelt Jacob de Haan, engineer bij Meijer. “En het is de bedoeling dat de jongeren van nu ons straks voorbij streven in kennis, vanwege alle mogelijkheden die wij bieden.”

Lees meer...

Pagina 1 van 5


Deze website maakt gebruik van cookies. Door op onze website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies.