login

Pagina 1 van 5

Onderzoek van opleidingsfondsen naar werkplekleren

Zes technische opleidingsfondsen zijn gezamenlijk een onderzoek gestart naar het werkplekleren De resultaten worden in juni gepresenteerd. Door razendsnelle technologische ontwikkelingen is het meer dan ooit nodig om kennis van medewerkers up-to-date te houden. “Werkplekleren kan zowel een medewerker als een bedrijf een positieve impuls geven.”

Lees meer...

‘It’s all about Cryogenius’

Ons land telt talloze succesvolle metalektrobedrijven. Bedrijven die continu investeren in (sociale) innovatie, waar met plezier gewerkt wordt en medewerkers trots zijn op hun producten. Wat is hun geheim? Ditmaal in de serie ‘Made in Holland’: Demaco uit Noord-Scharwoude..

Lees meer...

‘Alles wat je investeert, biedt rendement’

Ontwikkeling staat voorop bij Meijer Handling Solutions in het Friese Sint Jacobiparochie. Niet alleen de ontwikkeling van nieuwe, unieke producten maar ook de ontwikkeling van mensen. “Innovatie is de kracht van Meijer altijd al geweest”, vertelt Jacob de Haan, engineer bij Meijer. “En het is de bedoeling dat de jongeren van nu ons straks voorbij streven in kennis, vanwege alle mogelijkheden die wij bieden.”

Lees meer...

Made in Holland: Wire Weaving Dinxperlo

“De adviesfunctie van A+O is heel waardevol”

Nederland telt talloze succesvolle metalektrobedrijven. Bedrijven die als vanzelfsprekend investeren in (sociale) innovatie. Waar de medewerkers trots zijn op ‘hun’ producten. Wat is het geheim van deze ondernemingen? Ditmaal in de serie ‘Made in Holland’: Wire Weaving Dinxperlo.

Lees meer...

“Employer branding gaat het verschil maken”

Nu de arbeidsmarkt steeds krapper wordt, is het voor metalektrobedrijven vechten om het schaarse talent. Maar hoe onderscheid je je dan van andere bedrijven? De Voortman Steel Group koos voor een nieuwe aanpak: employer branding en volgde de workshop die A+O aanbiedt. En met succes.

Lees meer...

Pagina 1 van 5


Deze website maakt gebruik van cookies. Door op onze website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies.