login

Workshop bijblijven of afhaken

Looptijd: 1 maart 2018 t/m 31 december 2018 *

Hoe kunt u als hr-professional uw organisatie helpen een leercultuur te creëren die voortdurend verbetert? Een cultuur waar medewerkers durven te experimenteren, waar fouten gemaakt en gedeeld worden en waar men in staat is om kritisch te blijven kijken? In de workshop ‘Bijblijven of afhaken?!’ krijgt u antwoord op deze vragen. Na de workshop bent u als hr-professional in staat om medewerkers aan te moedigen om te blijven leren en met het oog op de toekomst de organisatie te helpen bij het verder ontwikkelen van een leercultuur.

 

 

 

Hoogte vergoeding

De workshop ‘Bijblijven of afhaken?!’ wordt gegeven door Jobtraining, is kosteloos voor bij A+O aangesloten bedrijven en wordt op diverse plekken in het land aangeboden. Wanneer u zich inschrijft via het aanvraagformulier, nemen we contact met u op. Ook behoort een incompany workshop tot de mogelijkheden (minimaal 6 deelnemers).

Adviesgesprek op maat

Na de workshop is er bovendien de mogelijkheid tot een adviesgesprek op maat van maximaal 2 uur. Hierin kunt u inzichten uit de workshop samen met een Learning & Development consultant vertalen naar concrete plannen en acties voor uw organisatie. Na afloop van het adviesgesprek ontvangt u een beknopt rapport.

Waarom meedoen?

De wereld om ons heen verandert. We moeten ons continu aanpassen aan nieuwe omstandigheden. Dit vraagt vaardigheden om snel en continu te leren. Zo blijf je flexibel, wendbaar en succesvol. In de workshop maakt u kennis met de nieuwste leertools, ziet u de effecten van een groei-mindset en leert u welke 6 stappen u kunt zetten om uw organisatie te ondersteunen in de ontwikkeling naar een leercultuur.

Vragen?

Benieuwd naar de workshop, wilt u deze graag incompany organiseren, wilt u een adviesgesprek of heeft u nog behoefte aan verdere uitleg? Voor vragen kunt u terecht bij projectleider Manon Lubbers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 – 52 89 17 69) of uw regiomanager.

Workshopdata

In 2018 zijn er geen open inschrijvingen meer gepland.

Voor een incompany workshop (minimaal 6 deelnemers) wordt in overleg een datum vastgesteld.

 

 

(*): Zodra het budget is uitgeput wordt de aanvraagmogelijkheid voor deze workshops gesloten.


Deze website maakt gebruik van cookies. Door op onze website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies.