login

Workshops en individueel adviesgesprek employer branding

Looptijd: 1 maart 2017 t/m 31 december 2019 *

U weet dat u 'iets' met employer branding moet. Maar wat is de employer brand van uw organisatie eigenlijk? En hoe vertaal je dat naar content en resultaat? Leer het in deze employer branding workshop!

 

 

 

 

Technische bedrijven zijn bescheiden en vaak intern gericht, maar ook ontzettend trots! Trots op het bedrijf, de medewerkers, het product.  Met employer branding treed je naar buiten en laat je anderen zien waar je goed in bent. Employer branding is geen verkooptool, maar een bedrijfsvisie. Je boodschap moet ook echt authentiek zijn, anders wordt er onvermijdelijk doorheen geprikt. De workshop biedt A+O bedrijven handvatten en laat zien dat je geen ruim budget nodig hebt om te beginnen. De workshop is concreet en tastbaar op een interactieve manier met ruimte voor input, maar ook veel voorbeelden. Ter opvolging van de workshop is een adviesgesprek mogelijk. Opvolging in 1 op 1 begeleiding middels een twee uur durend adviesgesprek binnen uw organisatie.

Aanbod A+O

Er worden 20 workshops aangeboden. Open inschrijving op diverse plekken in het land of  incompany. Er is ruimte voor 30 individuele adviesgesprekken. 
De workshops en het individueel adviesgesprek zijn exclusief en kosteloos* voor bij A+O aangesloten bedrijven.

* Bij annulering binnen 1 week voor aanvang of bij afwezigheid zonder melding vooraf, worden kosten in rekening gebracht.

Waarom meedoen?

U leert hoe je de kern van je bedrijfscultuur kunt identificeren, hoe je dit omzet in content en hoe dat van invloed is op in- en externe beeldvorming en werkgeluk. Concreet en tastbaar op een interactieve manier en met veel ruimte voor input..

Vragen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met A+O-projectleider Marloes Jonkman via telefoonnummer 06 - 23 78 04 19 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook uw regiomanager benaderen.

Workshopdata

Op de volgende data zijn er workshops in diverse regio's:

 Datum   Van   Tot   Locatie   Opmerking
 maandag 4 maart 2019    09.30 uur   13.00 uur   Eindhoven   
 maandag 1 april 2019  09.30 uur  13.00 uur  Assen  

 Uw regiomanager of de projectleider neemt vervolgens contact met u op. Ook bieden wij de workshop kosteloos incompany aan (minimaal 6 deelnemers).

Aanmelden

Klik hier voor het aanmeldformulier.

 

(*): Zodra het budget is uitgeput wordt de aanvraagmogelijkheid voor deze regeling gesloten.


Deze website maakt gebruik van cookies. Door op onze website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies.