login

Workshop behoud jonge vaklieden

Looptijd: heden t/m 31 december 2019 *

Met het oog op de snel groeiende werkgelegenheid en toenemende vergrijzing wordt het voor bedrijven een steeds grotere uitdaging om jonge werknemers aan zich te binden.

 

 

 

 

Aanbod A+O

A+O heeft in samenwerking met Youngworks een attractieve workshop ontwikkeld waarin u praktische handvatten krijgt aangereikt die ervoor zorgen dat jongeren persoonlijke voldoening vinden in hun werk. Het gaat daarbij om het ontwikkelen van inwerkprogramma's en het bieden van carrièreperspectief aan met name hoger opgeleiden. Na de workshop kunt u met behulp van het e-learning platform oZone direct aan de slag met de ontwikkeling van introductiemodules en inwerkprogramma's voor nieuwe medewerkers.

Voor bij A+O aangesloten bedrijven is de workshop kosteloos.

Waarom meedoen?

  • U krijgt inzicht in de normen en waarden van jonge werknemers.
  • U kunt bewuster omgaan met de behoeftes van jonge medewerkers en u kunt dit vertalen naar begeleiding en hr- activiteiten.
  • U heeft ervaringen en best practices met collega- leidinggevenden uit de sector uitgewisseld.
  • U kunt verschillende generaties op de werkvloer beter met elkaar laten samenwerken en een omgeving creëren waarin ze van elkaar kunnen leren.

Vragen?

Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met Eelke Riemersma, projectleider A+O via telefoonnummer 06 - 23 31 39 97 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook uw regiomanager benaderen.

Aanmelden

Voor 2018 kunt u zich nog inschrijven voor een workshop incompany.

Klik hier voor het aanmeldformulier.

 

(*): Zodra het budget is uitgeput wordt de aanvraagmogelijkheid gesloten.


Deze website maakt gebruik van cookies. Door op onze website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies.