login

Adviestraject gesprekscyclus

Looptijd: 1 maart 2017 t/m 31 december 2019 *

Het doel van een gesprekscyclus, ook wel beoordelingscyclus genoemd, is het aan- en bijsturen, motiveren en ontwikkelen van medewerkers. A+O stelt een vergoeding beschikbaar voor begeleiding bij het opzetten en/of doorontwikkelen van deze gesprekscyclus.

 

 

 

 

Hoogte vergoeding

De vergoeding bedraagt 90% van de totaalkosten voor het ontwikkelen van de gesprekscyclus, tot een maximum van € 9.000,- per aanvraag. U kiest zelf een uitvoerder.

Waarom meedoen?

Wilt u graag betere prestaties van uw medewerkers? Meer mogelijkheden om uw talentmanagement handen en voeten te geven? Wenst u een betere samenwerking en communicatie tussen leidinggevenden en medewerkers? Gebruik deze vergoeding om te werken aan een goed werkende gesprekscyclus en een constructieve dialoog in uw organisatie.

Ook interessant?

De gesprekscyclus vormt de basis voor verdere opleidings- en ontwikkelactiviteiten. Een groot deel van ons aanbod is mogelijk interessant voor u. Uw regiomanager adviseert u graag hierover.

Vragen?

Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met de afdeling vergoedingen via telefoonnummer 088 - 60 50 960 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook uw regiomanager benaderen.

Aanvragen en declareren

Klik hier voor het aanmeldformulier.
Klik hier voor het declaratieformulier.

Download

Regeling Adviestraject gesprekscyclus

 

(*): Zodra het budget is uitgeput wordt de aanvraagmogelijkheid voor deze regeling gesloten.


Deze website maakt gebruik van cookies. Door op onze website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies.