login

Strategisch plan duurzaam ontwikkelen medewerkers

Looptijd: 1 maart 2017 t/m 31 december 2019 *

Wilt u de ontwikkeling van uw medewerkers stimuleren? En zoekt u daarvoor ondersteuning in de vorm van begeleiding bij het schrijven en invoeren van uw opleidingsplan? Dan kunt u bij A+O Metalektro terecht voor een vergoeding. Het resultaat is een strategisch opleidingsplan, met mogelijk ook een gedeelte dat in uitvoering is gebracht.

 

 

 

Hoogte vergoeding  

U kunt een vergoeding aanvragen voor drie verschillende fases. De vergoeding bedraagt maximaal € 5.000.- per fase. Dus het totaalbedrag is maximaal € 15.000,-. U kiest zelf een uitvoerder of u maakt intern capaciteit vrij.

Ontdek nu uw organisatie ervoor staat op het gebied van strategisch opleiden!

Doe de quickscan!

Hoe staat het precies met leren en ontwikkelen in uw organisatie? Wat zijn thema’s waar uw organisatie in kan groeien, en hoe? Via een quickscan krijgt u een goed overzicht van de actuele stand van zaken rondom leren in uw organisatie. Ook weet u op welke onderdelen uw organisatie zich nog verder kan ontwikkelen. De uitslag van deze quickscan kunt u goed gebruiken als input als u met dit traject gaat starten

Welke fase past het best bij u?

Maak een keuze voor een fase en de bijbehorende begeleiding:

Fase 1

Er is nog geen strategisch opleidingsplan aanwezig.

--> U krijgt volledige begeleiding bij het ontwikkelen van een strategisch opleidingsplan.

Fase 2

U heeft een strategisch opleidingsplan, maar hier kan nog aan gesleuteld worden. U wilt daarna graag starten met implementatie.

--> U krijgt gedeeltelijke begeleiding bij het verbeteren van een reeds opgesteld strategisch opleidingsplan én begeleiding bij het implementeren van het opleidingsplan.

Fase 3

Er is een strategisch opleidingsplan. U wilt op basis van dit plan een verdiepingsslag maken voor de implementatie op een thema naar keuze.

--> U krijgt begeleiding bij de implementatie van een thema op basis van uw bestaande strategisch opleidingsplan. 

Waarom meedoen?

De basis van succesvol opleiden en ontwikkelen is een doordacht opleidingsbeleid en –plan. Met deze vergoeding kunt u aan de slag met een strategisch opleidingsplan (én de implementatie). Uw medewerkers – en daarmee uw organisatie – biedt u de mogelijkheid om zich te blijven ontwikkelen.

Ook interessant?    

Als uw opleidingsplan klaar is, weet u op welke onderdelen uw organisatie zich nog verder kan ontwikkelen. Een groot deel van ons aanbod is dan ook mogelijk interessant voor u. Kijk op onze site naar ons overige aanbod.

Vragen?

Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met de afdeling Vergoedingen 088-60 50 960 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook uw regiomanager benaderen.

Aanvragen en declareren    

Klik hier voor het aanmeldformulier fase 1
Klik hier voor het aanmeldformulier fase 2
Klik hier voor het aanmeldformulier fase 3

Klik hier voor het declaratieformulier fase 1
Klik hier voor het declaratieformulier fase 2
Klik hier voor het declaratieformulier fase 3

Download

Regeling strategisch plan duurzaam ontwikkelen medewerkers

 

(*): Zodra het budget is uitgeput wordt de aanvraagmogelijkheid voor deze regeling gesloten.


Deze website maakt gebruik van cookies. Door op onze website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies.