login

Ontwikkelen praktijkopleider (*)

Looptijd : 1 november 2016 t/m 1 januari 2018

Het inzetten van (ervaren) werknemers als praktijkopleider kan van grote toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijf. Immers, door nieuwe medewerkers kennis bij te brengen die direct toepasbaar is binnen uw bedrijf, creëert u meer betrokkenheid en beter opgeleide- en inzetbare medewerkers. De praktijkopleider draagt zo bij aan duurzame inzetbaarheid van alle medewerkers!

 

 

 

Aanbod A+O

A+O wil werknemers die zich bezig houden met het begeleiden en opleiden van collega’s binnen het bedrijf de mogelijkheid bieden zich hierin verder te ontwikkelen door het volgen van een gerichte training of opleiding.

Hoogte vergoeding 

De vergoeding bedraagt maximaal € 1.500,- voor de externe kosten voor een praktijkopleiderstraining. Er is ruimte voor het opleiden van circa 100 praktijkopleiders. U kiest zelf een uitvoerder.

Waarom meedoen?

U bent praktijkopleider en u wilt uw (didactische) vaardigheden verder ontwikkelen.

Vragen?    

Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met de afdeling Vergoedingen via telefoonnummer 088 - 60 50 960 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook uw regiomanager benaderen.

Aanvragen    

Klik hier voor het aanvraagformulier.

Download

Regeling Ontwikkelen praktijkopleider

 

(*): Zodra het budget is uitgeput wordt de aanvraagmogelijkheid voor deze regeling gesloten.