login

Ontwikkelen hr- verantwoordelijke (*)

Looptijd : 1 maart 2017 t/m 31 december 2018

Als hr-verantwoordelijke staat u voor complexe vraagstukken om trends en ontwikkelingen op het gebied van vergrijzing, ontgroening, automatisering en robotisering het hoofd te bieden. Bent u in staat om deze trends te vertalen naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Wat betekenen deze trends bijvoorbeeld voor het aantrekken en behouden van talentvolle medewerkers? Welke competenties heeft uw organisatie nodig voor nu en in de (nabije) toekomst? En hoe kunnen kwaliteiten van medewerkers optimaal worden benut en ontwikkeld?

 

 

Dit zijn enkele vragen waar u als hr-verantwoordelijke ongetwijfeld mee te maken heeft of krijgt. Omgaan met deze vraagstukken vraagt om een heldere positie van hr. Is het u gelukt om hr goed op de kaart te zetten binnen uw organisatie?

Aanbod A+O

A+O wil hr-verantwoordelijken de mogelijkheid geven zich verder te ontwikkelen binnen de vraagstukken die binnen het hr-vakgebied vandaag de dag actueel zijn en stelt hiervoor een vergoeding beschikbaar.

Hoogte vergoeding 

De vergoeding bedraagt 50% van de kosten voor een training, intervisie en/of individuele coaching tot een maximum van € 2.500, - per hr-verantwoordelijke. Circa 100 hr-verantwoordelijken kunnen gebruik maken van deze regeling. U kiest zelf een uitvoerder.

Waarom meedoen?

U bent hr-verantwoordelijke en u wilt zichzelf ontwikkelen binnen de  vraagstukken waar u vandaag de dag voor staat. U volgt hiervoor een training, intervisietraject en/of individuele coaching.

Vragen?    

Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met de afdeling vergoedingen 088-60 50 960 of per mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook uw regiomanager benaderen.

Aanvragen    

Klik hier voor het aanvraagformulier.

Download

Regeling Ontwikkelen hr- verantwoordelijke

 

(*): Zodra het budget is uitgeput wordt de aanvraagmogelijkheid voor deze regeling gesloten.