login

Leervouchers loopbaanontwikkeling (*)

Looptijd : 1 maart 2017 t/m 1 december 2018

Duurzame inzetbaarheid en loopbaanontwikkeling zijn binnen metalektrobedrijven aan de orde van de dag. Maar wat kunnen uw medewerkers doen om ook voor de toekomstige arbeidsmarkt aantrekkelijk te blijven? Liggen de ontwikkelmogelijkheden vooral binnen het huidige werk of wil een medewerker zich ontwikkelen in een andere richting?

 

 

 

 

Aanvraagmogelijkheid werkgevers 'Leervouchers loopbaanontwikkeling' is uitverkocht.

De mogelijkheid voor werkgevers om 'Leervouchers loopbaanontwikkeling' voor werknemers aan te vragen, is uitverkocht. Wegens grote belangstelling voor dit product is het beschikbare budget helemaal besteed.

Aanvragen die vóór 1 mei a.s. bij A+O zijn ingediend, worden nog wel beoordeeld.

 

Aanbod A+O

A+O ondersteunt medewerkers van metalektrobedrijven met een leervoucher bij het volgen van trainingen gericht op de ontwikkeling van de eigen loopbaan. 

  • In totaal kunnen 500 medewerkers hiervan gebruik maken.
  • 250 leervouchers worden beschikbaar gesteld via A+O.
  • 250 leervouchers worden beschikbaar gesteld via de loopbaancoaches van de vakbonden.

Heeft uw bedrijf ook medewerkers die willen werken aan hun eigen loopbaan en inzetbaarheid? Dan kan bij A+O een leervoucher worden aangevraagd. Met deze voucher kan een training of opleiding naar keuze worden gevolgd gericht op de eigen loopbaanontwikkeling.

Hoogte vergoeding 

De waarde van de leervoucher is maximaal € 1.500,-.

Waarom meedoen?

Medewerkers van uw bedrijf zijn zich bewust van het belang van loopbaanontwikkeling en willen werken aan hun eigen inzetbaarheid.

Vragen?    

Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met de afdeling Vergoedingen 088-60 50 960 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook uw regiomanager benaderen.

Klik hier voor de algemene veelgestelde vragen over het aanbod van A+O. Voor de veelgestelde vragen over de regeling 'Leervouchers loopbaanontwikkeling' klik hier.

Aanvragen    

Klik hier voor het aanvraagformulier.

Download

Regeling leervouchers loopbaanontwikkeling 
Opzet loopbaanontwikkelplan
Stappenplan inwisselen leervoucher

(*): Zodra het budget is uitgeput wordt de aanvraagmogelijkheid voor deze regeling gesloten.