login

Pagina 1 van 2

Vergoeding hbo- leervouchers (hbo-lv) (*)

 

Werkgevers die hun medewerkers een mogelijkheid bieden te experimenteren met het opleiden via hbo- leervouchers (besluit experiment vraagfinanciering hoger onderwijs), kunnen voor maximaal 4 modules vergoeding ontvangen.

 

Lees meer...

Scholing van werkenden 2017 (boe) (*)

 

Werkgevers die hun medewerkers een beroepsopleiding aanbieden, die start met ingang van het schooljaar 2017-2018 kunnen voor maximaal 4 studiejaren vergoeding ontvangen.
(cao 2016/2018)

 

Lees meer...

Leervouchers loopbaanontwikkeling (*)

Looptijd : 1 maart 2017 t/m 1 december 2018

Duurzame inzetbaarheid en loopbaanontwikkeling zijn binnen metalektrobedrijven aan de orde van de dag. Maar wat kunnen uw medewerkers doen om ook voor de toekomstige arbeidsmarkt aantrekkelijk te blijven? Liggen de ontwikkelmogelijkheden vooral binnen het huidige werk of wil een medewerker zich ontwikkelen in een andere richting?

 

Lees meer...

Experiment Persoonlijk OpleidingsBudget (POB) (*)

Looptijd : gesloten
 

Lees meer...

Ontwikkelen hr- verantwoordelijke (*)

Looptijd : 1 maart 2017 t/m 31 december 2018

Als hr-verantwoordelijke staat u voor complexe vraagstukken om trends en ontwikkelingen op het gebied van vergrijzing, ontgroening, automatisering en robotisering het hoofd te bieden. Bent u in staat om deze trends te vertalen naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Wat betekenen deze trends bijvoorbeeld voor het aantrekken en behouden van talentvolle medewerkers? Welke competenties heeft uw organisatie nodig voor nu en in de (nabije) toekomst? En hoe kunnen kwaliteiten van medewerkers optimaal worden benut en ontwikkeld?

 

Lees meer...

Pagina 1 van 2