login

Workshop Employer branding

Sliedrecht

27-03-2018

 

 

Uitnodiging

 

Locatie: De Jong Duke automatenfabriek, Sliedrecht

 

Geachte relaties,

U weet dat u 'iets' met employer branding moet. Maar wat is de employer brand van uw organisatie eigenlijk? En hoe vertaal je dat naar content en resultaat? Leer het in deze employer branding workshop!

Technische bedrijven zijn bescheiden en vaak intern gericht, maar ook ontzettend trots! Trots op het bedrijf, de medewerkers, het product.  Met employer branding treed je naar buiten en laat je anderen zien waar je goed in bent. Employer branding is geen verkooptool, maar een bedrijfsvisie. Je boodschap moet ook echt authentiek zijn, anders wordt er onvermijdelijk doorheen geprikt. De workshop biedt (A+O) bedrijven handvatten en laat zien dat je geen ruim budget nodig hebt om te beginnen. De workshop is concreet en tastbaar op een interactieve manier met ruimte voor input, maar ook veel voorbeelden.

 

Aanmelden en informatie

Het gastbedrijf is De Jong automatenfabriek aan de Leeghwaterstraat 48 te Sliedrecht.

Het programma start om 13.00 uur en eindigt om 16.30 uur.

  

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via mai bij Marloes Jonkman regiomanager Zuidwest-Nederland email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er zijn slechts nog vier plaatsen!