login

Pagina 1 van 8

‘Wie open en transparant is, krijgt dat vanzelf terug’

Maybritt Larsen gaf leiding aan de fusie van high tech-bedrijven Larsen en Buhl

In januari dit jaar fuseerden Larsen Premium Precision Parts uit Zeewolde en Buhl Fijnmetaalbewerking uit Hilversum tot Larsen & Buhl. Maybritt Larsen, hoofd P&O en marketing, gaf het proces leiding. Hoe verliep het samengaan van twee culturen? Maar ook: hoe is het om ‘dochter van’ te zijn en als vrouw in een mannenwereld leiding te geven?

Lees meer...

“Opleiden is een voorwaarde voor innovatie”

De afgelopen jaren wist Hittech Bihca, ondanks de economische crisis, een flinke groei te realiseren. Volgens directeur Koen Mentink is innovatie de sleutel tot succes van het bedrijf. “Succesvol veranderen lukt alleen in nauwe samenwerking met je klanten, leveranciers én je eigen medewerkers.”

Lees meer...

Van een ramp een kans maken

Een allesverwoestende brand legde in mei 2009 VAF Instruments in de as. Van de fabrikant van meetinstrumenten was niets meer over. Een ongelooflijke ramp. Maar het bedrijf wist er ook een kans van te maken. Directeur Leo Blankenstein legt uit hoe het samen met de medewerkers lukte alles weer op te bouwen. “Het werd uiteindelijk de leukste episode van mijn loopbaan.”

Lees meer...

“Goed werkgeverschap is meer dan alleen het betalen van salaris”

Met het ‘OPERATIONEEL FIT’ programma ambieert A+O-bedrijf Luxaflex Nederland niet alleen het werkgeluk van medewerkers te vergroten, maar tegelijkertijd marktleider te blijven. Operations manager Andersen Nišandžić: “Dat lukt ons alleen als wij een gemeenschap vormen en met z’n allen het werk op een goede en prettige manier doen.”

Lees meer...

Made in Holland: Werkman Horseshoes

Kennis, ontwikkeling en innovatie staan centraal

Ons land telt talloze succesvolle metalektrobedrijven. Bedrijven die continu investeren in (sociale) innovatie, waar met plezier gewerkt wordt en medewerkers trots zijn op hun producten. Wat is hun geheim? Ditmaal in de serie ‘Made in Holland’: Werkman Horseshoes uit Groningen.

Lees meer...

Pagina 1 van 8