login

Pagina 1 van 5

‘It’s all about Cryogenius’

Ons land telt talloze succesvolle metalektrobedrijven. Bedrijven die continu investeren in (sociale) innovatie, waar met plezier gewerkt wordt en medewerkers trots zijn op hun producten. Wat is hun geheim? Ditmaal in de serie ‘Made in Holland’: Demaco uit Noord-Scharwoude..

Lees meer...

‘Alles wat je investeert, biedt rendement’

Ontwikkeling staat voorop bij Meijer Handling Solutions in het Friese Sint Jacobiparochie. Niet alleen de ontwikkeling van nieuwe, unieke producten maar ook de ontwikkeling van mensen. “Innovatie is de kracht van Meijer altijd al geweest”, vertelt Jacob de Haan, engineer bij Meijer. “En het is de bedoeling dat de jongeren van nu ons straks voorbij streven in kennis, vanwege alle mogelijkheden die wij bieden.”

Lees meer...

Made in Holland: Wire Weaving Dinxperlo

“De adviesfunctie van A+O is heel waardevol”

Nederland telt talloze succesvolle metalektrobedrijven. Bedrijven die als vanzelfsprekend investeren in (sociale) innovatie. Waar de medewerkers trots zijn op ‘hun’ producten. Wat is het geheim van deze ondernemingen? Ditmaal in de serie ‘Made in Holland’: Wire Weaving Dinxperlo.

Lees meer...

“Employer branding gaat het verschil maken”

Nu de arbeidsmarkt steeds krapper wordt, is het voor metalektrobedrijven vechten om het schaarse talent. Maar hoe onderscheid je je dan van andere bedrijven? De Voortman Steel Group koos voor een nieuwe aanpak: employer branding en volgde de workshop die A+O aanbiedt. En met succes.

Lees meer...

Duurzame inzetbaarheid van servicemonteurs buitendienst blijkt hot thema

Kennisdelingsbijeenkomst bij Otis groot succes

Op dinsdag 9 mei faciliteerde A+O een kennisdelingsbijeenkomst over duurzame inzetbaarheid van servicemonteurs die werken in de buitendienst. Het initiatief? Dat kwam van de A+O-bedrijven Otis en Stertil die graag eens wilden sparren over het onderwerp. Wat begon als een idee voor een klein groepje groeide al snel uit tot een bijeenkomst met 16 bedrijven, en een aantal in de wachtrij. Het thema is hot, zo blijkt.

Lees meer...

Pagina 1 van 5