login

Adviestraject gesprekscyclus (*)

Looptijd: 1 maart 2017 t/m 31 december 2018

Het doel van een gesprekscyclus, ook wel beoordelingscyclus genoemd, is het aan- en bijsturen, motiveren en ontwikkelen van werknemers. Zij leveren zo een belangrijke bijdrage aan het succes van uw bedrijf. A+O stelt een vergoeding beschikbaar voor begeleiding bij het opzetten en/of doorontwikkelen van deze gesprekscyclus.

 

 

 

 

Hoogte vergoeding

De vergoeding bedraagt 50% van de totaalkosten voor het ontwikkelen van de gesprekscyclus, tot een maximum van € 5.000,- per aanvraag. Er is in deze vergoeding ruimte voor circa 75 aanvragen. U kiest zelf een uitvoerder.

Waarom meedoen?

Wilt u graag beter prestaties van uw medewerkers? Meer mogelijkheden om uw talentmanagement handen en voeten te geven? Wenst u een betere samenwerking en communicatie tussen leidinggevenden en medewerkers? Gebruik deze vergoeding om te werken aan een goed werkende gesprekscyclus en een constructieve dialoog in uw organisatie.

Ook interessant?

De gesprekscyclus vormt de basis voor verdere opleidings- en ontwikkelactiviteiten. Een groot deel van ons aanbod is mogelijk interessant voor u. Uw regiomanager adviseert u graag hierover.

Vragen?

Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met de afdeling vergoedingen via telefoonnummer 088 - 60 50 960 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook uw regiomanager benaderen.

Aanvragen

Klik hier voor het aanvraagformulier.

Download

Regeling Adviestraject gesprekscyclus

 

(*): Zodra het budget is uitgeput wordt de aanvraagmogelijkheid voor deze regeling gesloten.