login

Adviestraject gesprekscyclus (*)

Looptijd: 1 maart 2017 t/m 31 december 2018

Het doel van een gesprekscyclus, ook wel beoordelingscyclus genoemd, is het aan- en bijsturen, motiveren en ontwikkelen van werknemers. Zij leveren zo een belangrijke bijdrage aan het succes van uw bedrijf. A+O stelt een vergoeding beschikbaar voor begeleiding bij het opzetten en/of doorontwikkelen van deze gesprekscyclus.

 

Lees meer...

Hr analyse- instrumenten (*)

Looptijd: 1 mei 2017 t/m 31 december 2018

Heeft u in beeld wat de kansen en knelpunten van uw hr- beleid zijn? Welke aspecten verdienen meer aandacht en welke zijn al succesvol, bijvoorbeeld op het gebied van duurzame inzetbaarheid, sociale innovatie, inclusief hr- beleid, vormgeving andere werkpatronen, strategische personeelsplanning en talentontwikkeling?
Een instrument of scan kan u dit inzicht bieden. A+O wil door middel van een vergoeding metalektrobedrijven een steun in de rug bieden bij het maken van deze hr analyse.

 

Lees meer...

Strategisch plan duurzaam ontwikkelen medewerkers (*)

Looptijd: 1 maart 2017 t/m 31 december 2018

Wilt u ondersteuning bij het schrijven en implementeren van een strategisch opleidingsplan, om zo de duurzame ontwikkeling van medewerkers te stimuleren? A+O Metalektro biedt daarvoor een vergoeding. Het resultaat van deelname is een strategisch opleidingsplan voor uw bedrijf, met mogelijk ook een gedeelte dat in uitvoering is gebracht.

 

Lees meer...

Workshops en individueel adviesgesprek employer branding (*)

Looptijd: 1 maart 2017 t/m 31 december 2018

U weet dat u 'iets' met employer branding moet. Maar wat is de employer brand van uw organisatie eigenlijk? En hoe vertaal je dat naar content en resultaat? Leer het in deze employer branding workshop!

 

Lees meer...

Workshop behoud jonge vaklieden (*)

Looptijd: heden t/m 31 december 2017

Met het oog op de snel groeiende werkgelegenheid en toenemende vergrijzing wordt het voor bedrijven een steeds grotere uitdaging om jonge werknemers aan zich te binden.

 

Lees meer...